Bojanke – Pričuljci za bojenje
Životinje iz savane

Dragi naši najmlađi, vreme je da krenemo da učimo nove stvari o našim velikim drugarima iz savane! Sa zadovoljstvom najavljujemo našu novu bojanku - Životinje iz savane! Vreme je da se naši najmladji upoznaju sa životinjama koje vladaju toplim, sušnim i kišovitim predelima širom planete! Saznajte dosta zanimljivih činjenica o životinjama iz savane i pritom ih obojite!

Cena: 100,00 RSD
Crtanka – Učimo da crtamo – ej, bi, si – nauči i ti

Media Planet nastavlja svoju tradiciju edukacije dece uz kreativno crtanje i slova! Četvrta po redu crtanka - Učimo da crtamo alfabet je u prodaji! U nekoliko jednostavnih koraka pomozite Vašim mališanima da crtaju i nauče sva slova engleskog alfabeta! Danas je lako steći osnovno likovno umeće, kroz maštu, kreativnost i slova!

Cena: 150,00 RSD
Životinje iz mora

Uz novu bojanku, kao i sa svakom našom dosadašnjom, učimo naše najmlađe da crtaju, boje i saznaju baš sve o životinjama iz mora! Uz Vašu pomoć i njihovu želju obojite ajkulu, kita, meduzu, delfina, ribice, morske zvezde i sve druge interesantne životinje koje se nalaze u morskim prostranstvima!

Cena: 100,00 RSD
Domaće životinje

Uz novu bojanku, kao i sa svakom našom dosadašnjom, učimo naše najmlađe da crtaju, boje i saznaju baš sve o našim domaćim životinjama! Uz Vašu pomoć i njihovu želju obojite prase, kravu, konja, ovcu, kokošku i sve druge životinje koje se nalaze u našim domaćinstvima!

Cena: 100,00 RSD
Deda Mrazov spomenar

Xo,xo,xo,xo za naše društvo veliko i malo! Kao i svake godine Deda Mraz i njegova neobična priča prvo kucaju na naša vrata da zajedno prenosimo dalje novogodišnju čaroliju! Ove godine smo od Deda Mraza dobili zadatak da zajedno napišemo novogodišnje želje i da obojimo bojanku! Mi smo uveliko počeli da pišemo želje i mislimo crveno, a vi? Pozivamo Vas da zajedno obojimo jelku, sanke, ukrase, Deda Mrazove pomoćnike, igračke pa čak i samog Deda Mraza!

Cena: 100,00 RSD
Crtanka – Učimo da crtamo za dečake

Pridružite se novom načinu edukacije naših najmlađih! U nekoliko jednostavnih koraka pomozite nam da naučimo naše dečake da crtaju njihove omiljene pojmove, igračke, predmete, idole, životinje, kako bi stekli osnovna likovna umeća i razvijali maštu i kreativnost!

Cena: 150,00 RSD
Crtanka – Učimo da crtamo za devojčice

Pridružite se novom načinu edukacije naših najmlađih! U nekoliko jednostavnih koraka pomozite nam da naučimo naše devojcice da crtaju njihove omiljene pojmove, igračke, predmete, idole, životinje, kako bi stekle osnovna likovna umeća i razvijale maštu i kreativnost!

Cena: 150,00 RSD
Crtanka – Učimo da crtamo uz azbuku

Pridružite se novom načinu edukacije naših najmlađih! U nekoliko jednostavnih koraka pomozite nam da naučimo decu da crtaju životinje, da bi stekla osnovna likovna umeća i razvijali maštu i kreativnost! Da bi deci približili azbuku i slova, poređali smo životinje po azbučnom redu! Crtajte i učite azbuku zajedno sa nama!

Cena: 150,00 RSD

Online kupovina

Svet Transporta

Čak i vrapci na grani znaju da deca najviše vole SVET TRANSPORTA! Vašim mališanima sada možete da približite kako izgleda avion, brod, kamion, automobil, motor, voz i mnoga druga transportna sredstva koja moderna civilizacija ima! Prednost je što Vaš mališan može sam da odluči koje boje će biti njegovo transportno sredstvo! I dalje učimo, bojimo i zajedno podstičemo kreativnost!

Cena: 100,00 RSD
Učimo da brojimo

Edukacija naših najmlađih nikada neće izaći iz mode! Uz našu novu Bojanku - Učimo da brojimo, pomozite svojim najmlađima da nauče da broje, na svojih 10 prstića, a usput se zabavite bojenjem! Saznajte i kako deka Jova uči svoju unuku Ninu da broji, pa možda i Vama padne na pamet neka kreativna ideja!

Cena: 100,00 RSD
Vrabac Đorđe želi da bude veliki

Drugari, Media Planet vam sa ponosom predstavlja petu po redu bojanku! U njoj saznajte sve o našem drugaru Vrapcu Đorđu, koji želi da bude veliki! Još jedna vredna lekcija za vaše najmlađe, koju mi stariji jako dobro znamo, a to je da ne treba da žurimo sa odrastanjem! Jer da je odrastanje lako, odrastao bi bio svako!

Cena: 100,00 RSD
Hrabri miš ide kod lekara

Media Planet Vam predstvalja svoju novu bojanku, Hrabri miš ide kod lekara! Edukacija je ponovo u prvom planu, zato zajedno sa našim Hrabrim mišem pomozite Vašoj deci da savladaju strah od lekara! Pritom se zabavite i probudite kreativnost!

Cena: 100,00 RSD

Online kupovina

Čarobni zubić

Našom novom bojankom pokušaćemo deci da približimo priču o Vili zubić. Zajedno sa nama pokušajte da razvijate maštu i kreativnost i pritom poželite želju!

Cena: 100,00 RSD

Online kupovina

Radoznala čarapica

Kombinacijom sličica za bojenje i priče, deci razvijamo maštu i kreativnost.

Cena: 100,00 RSD

Online kupovina

Šarena priča o beloj zemlji

Kombinacijom sličica za bojenje i priče, deci razvijamo maštu i kreativnost. Pričom i detaljima koji se boje zajednički pravimo od bele i tužne, šarenu i veselu priču.

Cena: 100,00 RSD

Online kupovina

Media Planet by Media Planet