iClay glina
Glina u kesici 50g – pojedinačna pakovanja

iCLAY glinu možete naći i u pojedinačnim pakovanjima od 50g. U paleti proizvoda postoji 10 različitih boja - bela, crna, crvena, plava, žuta, ljubičasta, narandzasta, zelena, roze i braon! U sklopu pojedinačnih pakovanja postoje i dve neonske boje roze i zelena!

Cena: *389,00RSD
Glina koja svetli u mraku

Set Glow In The Dark je set koji Vašu iCLAY glinu pretvara u svetleći doživljaj! Vaše kreacije od sada mogu da sijaju i u mraku! Da bi kreacije svetlele u mraku, pre toga moraju stajati na svetlosti! Set se sastoji od 3 boje - zelene, roze i oker. Pored kreativne uloge za Vaše najmladje, svetleća iCLAY glina može da se upotrebi i kao dodatak nakitu, igračkama, skočicama lopticama i svakom drugom kreativnom radu!

Cena: 899,00RSD
Glina u kesici 15g

iCLAY glinu modernu i finu, od sada možete naći i u pakovanjima od 15g! U setu postoje 10 kesica, po 2 od svake boje - bele, žute, zelene, crvene i plave!

Cena: *169,00RSD
Set morski svet

Novi set MORSKI SVET je jedinstvena kombinacija iClay i iCAB gline! iCLay glina je u 4 boje ( bela, žuta, crvena, plava), dok je iCAB u 2 boje( bela, plava). Pravite naše morske drugare, i na kraju im dodajte iCAB glinu za uzbudljiv dodir!

Cena: 1.249,00RSD
iCAB Ptičica

Glina posebne strukture namenjena mlađoj deci, istih karakteristika kao ICLAY. 25g x 4 boje (bela, žuta, crvena, plava). Izuzetno lagana, brzo se suši i posle sušenja ne lomi. Boje se lako mešaju i modeluju.

Cena: 1.099,00RSD
Glina u većem pakovanju 400g

Glina za modelovanje i u velikom pakovanju od 400g! Zamislite koliko vaših omiljenih stvarčica i igračkica možete napraviti sa ovoliko gline! Dostupna je u bojama: bela, žuta, crvena, plava, narandžasta, zelena, ljubičasta i crna!

Cena: 2.899,00 RSD

Online kupovina

Mirror Clay – Set Ogledalce

Uz malo kreativnosti pomozite svojim mlađima da naprave i ukrase svoje ogledalo. U setu postoje 4 boje od gline, ogledalo i papirni okvir na koji ćete stavljati svoje kreacije od gline!

Cena: 999,00 RSD
Wire Art – Bird – Ptičice

15g x 4 boje + dodaci za uvijanje (žice) + dodaci za oči + uputstvo. Glina dostupna u 4 boje, koja se suši na vazduhu. Jakih i svetlih boja, ostavlja čiste ruke, mekana i laka. Ne lomi se posle sušenja.

Cena: 799,00 RSD
Wind – Up Clay – Šetalica

15g x 4 boje + dodatak šetalica + uputstvo. Glina dostupna u 4 boje, koja se suši na vazduhu. Jakih i svetlih boja, ostavlja čiste ruke, mekana i laka. Ne lomi se posle sušenja.

Cena: 990,00 RSD
iCANB Kolači

Glina posebne strukture namenjena mlađoj deci, istih karakteristika kao ICLAY. 25g x 4 boje (bela, ljubičasta, zelena, braon). Izuzetno lagana, brzo se suši i posle sušenja ne lomi. Boje se lako mešaju i modeluju.

Cena: 1.099,00 RSD

Online kupovina

iCANB Životinje

Glina posebne strukture namenjena mlađoj deci, istih karakteristika kao ICLAY. 25g x 4 boje ( bela, žuta, crvena, plava). Izuzetno lagana, brzo se suši i posle sušenja ne lomi. Boje se lako mešaju i modeluju.

Cena: 1.099,00 RSD
iCANB kesica 50g

50g u aluminijumskoj kesici x 12 komada ( po 2 kesice od svake boje - bela, žuta, zelena, crvena, plava, braon). Izuzetno lagana, brzo se suši i posle sušenja ne lomi. Boje se lako mešaju i modeluju.

Cena: *429,00 RSD

Online kupovina

Cremy Clay Choco

Glina 50g u tubi za šlag + 3 nastavka. Kremaste je i mekane strukture. Jako lak za korisšćenje i prilagođen svakome. Idealan za ukrašavanje glinastih kolača i slatkiša. Suši se na vazduhu.

Cena: 999,00 RSD
Cremy Clay Strawberry

Glina 50g u tubi za šlag + 3 nastavka. Kremaste je i mekane strukture. Jako lak za korisšćenje i prilagođen svakome. Idealan za ukrašavanje glinastih kolača i slatkiša. Suši se na vazduhu.

Cena: 999,00 RSD
Set sladoled

Rashladite se uz sladoled kakav ste oduvek želeli. Ne zaboravite i da ga prelijete sirupom i stavite u kornet! Glina koja se boji + 2 flomastera (4 boje) + sirup za dekoraciju + 3D korneti

Cena: 1.199,00 RSD

Online kupovina

Set auto

Napravite sami svoju igračku auto kakav želite!
4 boje + osnova za auto + uputstvo

Cena: 899,00 RSD

Online kupovina

Set ribice

Pecajte ribice i napravite morske životinje.
4 boje + magneti i spajalice + uputstvo

Cena: 799,00 RSD

Online kupovina

Set 4 boje

4 osnovne boje u kutijicama + uputstvo

Cena: 799,00 RSD

Online kupovina

Set 5 boja

5 osnovnih boja u kutijicama + dodaci + uputstvo

Cena: 1.249,00 RSD

Online kupovina

Set 6 boja

6 osnovnih boja u kutijicama + uputstvo + alat

Cena: 1.349 din.

Online kupovina

Set 8 boja

8 osnovnih boja u kutijicama + uputstvo

Cena: 1.499,00 RSD

Online kupovina

Glina u kesici 50g

6 pojedinačnih osnovnih boja u kesicama, kesica se zatvara na zip, 50gr

Online kupovina

Set farma lav

Napravite sami svoju 3D zvučnu igračku – lava I ostale divlje životinje 5 boja u kesicama sa zipom + zvučni dodatak + alat + 3D postavka + uputstvo

Cena: 1.999,00 RSD

Online kupovina

Set poslastičar

Napravite sami svoje kolačiće, torte i ostale poslastice! Ne zaboravite da ih ukrasite sa sirupima! 6 boja u kutijicama + sirupi za dekoraciju (jagoda I čokolada) + 3D scena poslastičar + uputstvo

Cena: 1.599,00 RSD

Online kupovina

Set kap kejk

Napravite svoje kap kejkove i poslužite sa ponosom! Videćete, izgledaju kao da su pravi! 3 boje u kesicama sa zipom + glina u tubi za šlag sa nastavcima + sirupi za dekoraciju (jagoda I čokolada) + papirni držači + uputstvo

Cena: 1.999,00 RSD

Online kupovina

Set spejs

Glina koja svetli u mraku! Glina u beloj boji koja svetli u mraku, neon zelena i neon pink I plava!
4 boje u kutijicama + uputstvo

Cena: 899,00 RSD

Online kupovina

Glina za bojenje 80g

Glina u beloj boji najnežnije teksture. Boji se u željenu boju pomoću flomastera. Boju je potrebno da napravite pre nego što počnete da modelujete tako što ćete utapati flomaster u glinu I razmesiti je.
Pakovanje je u kesici sa zipom, 80gr.

Media Planet by Media Planet