Kancelarijski materijal
Beli kraft lepak 34g

Beli kraft lepak je bezbedan za decu, ne puca i lako je periv. Jednostavna i precizna je primena usled obostranih razlicitih aplikatora. Odlčan je za papir, drvo i tekstil kao i za skolske projekte. Ide u pakovanju od 12kom.

Cena: 145,00 RSD
Tečni lepak sa sunđerom 50ml

Tečni lepak sa sunđerom je bez mirisa, bez kiselina i rastvarača. Jako je bezbedan, ne puca, lako je periv. Idealan je za kuću upotrebu, kao i školu i kancelariju. Ide u pakovanju od 12kom.

Cena: 115,00 RSD
DRY HIGHLIGHTER gel marker – 4 kom

Od sada naši DRY highlighteri su dostupni u kombinaciji sa 4 neon boje! Pišite, crtajte, bojite, podvlačite žuto, narandzasto, pink i zeleno! Sa novom jedinstvenom tehnologijom, nema potrebe za sušenjem, nema škripanja, preslikavanja i tragova na pozadini lista!

Cena: 460,00RSD
Permanent Marker

Permanentni marker - 12 komada. Ostavlja trag na svim površinama uključujući papir, drvo, plastiku, metal, karton i sl. Otporan na vodu. Brzo se suši. Dostupan u crnoj i crvenoj boji.

Cena: *100,00 RSD

Online kupovina

Twin Highlighter Lumiliner

12 komada dvostranih markera u četiri boje (žuta, narandžasta, plava, zelena), sa dve debljine. Sa jedne strane pogodan je za precizno pisanje i crtanje, a sa druge strane je pogodan za bojenje i podvlačenje. Odličan je za sve školarce, kreativce i odrasle!

Cena: 960,00 RSD
DRY Highlighter gel markeri

Gel markeri - 5kom x 4 boje (žuta, narandzasta, pink, zelena). Jedinstvena nova tehnologija gel markera. Ne može da se osuši i ne bledi prilikom pisanja.

Cena: *115,00 RSD

Online kupovina

Board Marker – Marker za tablu

Markeri za tablu dostupni u crnoj, plavoj i crvenoj boji. 12kom. 1,5 - 3mm. Žive i postojane boje, lako se i brzo suši. Idealan je za belu tablu, staklo, keramiku i plastiku. Lako se briše.

Cena: *115,00 RSD
Crafter’s Glue Stick – Plavi lepak

Plavi lepak u stiku - 22g x 20 kom. Prilikom upotrebe, lepak ostavlja plavi trag kako bi se videlo gde je stavljen. Za par sekundi, nakom sušenja, plavi trag se gubi i postaje nevidljiv.

Cena: *130,00 RSD

Online kupovina

Glue stick – Dečji lepak u stiku

Lepak u stiku 8g x 30 kom. Lepak bez mirisa, kiselina i rastvarača. Potpuno bezbedan za decu, ne puca i lako je lepljiv. Odličan za papir, drvo i tekstil.

Cena: *55,00 RSD

Online kupovina

Media Planet by Digitizer