Kreativa
Twisters voštane bojice

Voštane bojice su idealne za bojenje i školske aktivnosti! Jednostavno se primenjuju uz tvister za odvijanje, bez prljanja, bez mirisa. Za upotrebu su na papiru. Odlične za crtanje I skiciranje!

Cena: 649,00 RSD
Color buddy flomasteri 12kom

Novi flomasteri sa 12 boja su stigli u program Amos proizvoda Media Planeta! Na vodenoj su bazi i bez kiselina. Perivi su sa skoro svih povrsina! Vrhovi flomastera omogućavaju uži i širi trag!

Cena: 449,00 RSD
Color buddy flomasteri 10kom

Novi flomasteri sa 10 boja su stigli u program Amos proizvoda Media Planeta! Na vodenoj su bazi i bez kiselina. Perivi su sa skoro svih povrsina! Vrhovi flomastera omogućavaju uži i širi trag!

Cena: 599,00 RSD
FACE DECO – Boje za crtanje po licu 12kom

U paletu proizvoda Media Planeta, konačno su stigle i boje za lice! Ni stariji ni mlađi nisu ravnodušni kada je šaranje u pitanju! Sa 12 različitih boja ( bela, žuta, narandzasta, crvena, roze, ljubicasta, plava, tirkizno plava, zelena, maslinasto zelena, braon, crna), crtajte i pokažite svoje umeće pretvaranja i maskiranja! Boje su dermatološki testirane i bez parabena. Lako se skidaju sa vodom i sapunom!

Cena: 1.899,00 RSD
Glass Fun 12kom

Od sada svoju kreativnost možete pokazati šaranjem po staklu do mile volje! Glass fan je jedinstven skup boja za slikanje po staklu, koje se lako skidaju! Super su mekane, veselih boja, sa poklopcem i tvisterom za odvijanje! Probajte nasih 12 jedinstvenih boja!

Cena: 1.799,00 RSD
Glass Fun

Sada svoju kreativnost možete pokazati šaranjem po staklu do mile volje! Nov proizvod Glass Fun je stigao! Glass fan je jedinstven skup boja za slikanje po staklu, koje se lako skidaju! Super su mekane, veselih boja, sa poklopcem i tvisterom za odvijanje! Probajte nasih 6 jedinstvenih boja!

Cena: 949,00RSD
FACE DECO – Boje za crtanje po licu – na paleti

Novo! Boje za lice od sada i na paleti! Ni stariji ni mlađi nisu ravnodušni kada je šaranje u pitanju! Sa 6 različitih boja ( žuta, bela, crvena, zelena, plava, crna), crtajte i pokažite svoje umeće pretvaranja i maskiranja! Boje su dermatološki testirane i bez parabena. Lako se skidaju sa vodom i sapunom!

Cena: 2.699,00RSD
FACE DECO – Boje za crtanje po licu

U paletu proizvoda Media Planeta, konačno su stigle i boje za lice! Ni stariji ni mlađi nisu ravnodušni kada je šaranje u pitanju! Sa 6 različitih boja ( žuta, bela, crvena, zelena, plava, crna), crtajte i pokažite svoje umeće pretvaranja i maskiranja! Boje su dermatološki testirane i bez parabena. Lako se skidaju sa vodom i sapunom!

Cena: 949,00RSD
Jewelry Deco Kit – Set za dekoraciju prstenja i narukvica

Našoj porodici kreativnih setova pridružio se i SET ZA DEKORISANJE PRSTENJA I NARUKVICA. Umesto da deci kupujete nakit, probudite im maštu i pokažite im da nešto mogu i sami da naprave. Ovaj set je idealan za to, jer sadrži pet prstenova, dve narukvice, lepak koji zajedno sa šest različitih boja za dekoraciju u gelu vašem nakitu daju konačan oblik!

Cena: 1.399,00 RSD
Set za dekorisanje kasica

Uskoro u ponudi Media Planeta! Kasica + Jelly deco x 6 kom + 2 vinil lista + gliter lepak + šabloni. Uz pomoć malo mašte sami dekorišite svoju kasicu!

Cena: 1.349,00 RSD
Deco Mate

Uskoro u ponudi Media Planeta! Dekorišite svoje kreacije od gline uz pomoć "sirupa"! Komplet gline od 10.5ml sa 6 boja!

Cena: 649,00 RSD
Puffy Paint – Boje za dekorisnje

Paffy boje za dekorisanje sa 3D efektom koji nastaje prilikom zagrevanja. Set se sastoji od 10 boja koje su u 10,5ml tubi. Idealne su za crtanje po tekstilu, staklu, papiru, drvetu ili kamenu.

Cena: 799,00 RSD

Online kupovina

3D Styler – Photo Frame – Set ram za slike

Ukrasite vaš ram za slike sa 3D stajlerima! Set se sastoji od 6kom x 22ml flasica za dekorisanje ( bela, plava, braon, žuta, crvena, zelena), podloga za ram za slike od pene i uputstvo.

Cena: 1.399,00 RSD
3D styler – Key Ring – Privesci sa životinjama

Ukrasite razne priveske od životinja sa 3D stajlerima! Set se sastoji od 6kom x 22ml flasica za dekorisanje ( bela, plava, braon, žuta, crvena, zelena), 6 razlicitih vrsta životinja, 2 trakice za privezak i uputstvo.

Cena: 1.399,00 RSD
Colorix Silky Twisters 3u1 24 colors

3 u 1 bojice sa efektom kreona, vodene i pastelne boje. Super mekane, veselih boja, sa poklopcem i tvisterom za odvajanje. Ima 22 boje + 2 neon boje.

Cena: 2.499,00 RSD

Online kupovina

Jelly Deco Fashion Kit – Set za dekorisanje ogledala

Jelly Deco Fashion Kit je set za dekorisanje ogledala koji će vam omogućiti da sami kreirate svoje jedinstveno ručno ogledalo. Set sadrži ogledalo, 6 boja gline, 2 ukrasne liste, glitter lepak i uputstvo.

Cena: 1399,00 RSD
Jewel Mirror – Moje prvo ogledalo

5 glitter lepka + stiker ogledalo + cirkoni + kartonska podloga. Moje prvo ogledalo je lak i zabavan način da napravite ručno ogledalo koristeći lepak i cirkone. Uz pomoć mašte ukrasite vaše ogledalo.

Cena: 849,00 RSD

Online kupovina

Color & Stamp – Flomasteri sa pečatima

Flomasteri sa pečatima u 8 boja. Sa jedne strane boja, sa druge strane je pečat u 8 različitih oblika. Dostupni u bojama - žuta, narandzasta, crvena, ljubičasta, plava, zelena, braon i crna.

Cena: 650,00 RSD

Online kupovina

Glitter Glue Confetti Lepak

Confetti Glue 5kom x 10,5ml. Blister pakovanje od pet boja - roze, žuta, zelena, plava i ljubičasta

Cena: 360,00 RSD
Glitter Glue Neon Lepak

Neon Lepak - 5kom x 10.5ml. Blister pakovanje. 5 neonskih boja - žuta, naranđasta, pink, zelena i plava.

Cena: 330,00 RSD

Online kupovina

Color Twins Flomasteri

Color twins flomasteri sa 12 boja. Izuzetnog kvaliteta. Lako se peru i na vodenoj su bazi.

Cena: 899,00 RSD
Set za dekoraciju rajfovi

Napravite same sebi rajfove za kosu i obavezno ih ukrasite i sa cirkonima! 3 rajfa + 6 boja za dekoraciju + cirkoni + šabloni + uputstvo

Cena: 2.299,00 RSD

Online kupovina

Set za dekorisanje nakita

Narukvice i prstenje baš kakvo vi želite da bude! 3 narukvice + 5 prstenova + 10 boja za dekoraciju + šabloni + uputstvo

Cena: 1.599,00 RSD

Online kupovina

Silky Twisters 3u1 12 colors

3 u 1! Bojice sa efektom krejona, pastelne boje i vodene boje u jednom proizvodu! 12 različitih bojica u plastičnoj kutiji

Cena: 1.199,00 RSD

Online kupovina

Media Planet by Digitizer