Slikovnice
Ostrog : manastir Svetog Vasilija Čudotvorca

Slikovnica Ostrog dočarava bogatu istoriju jednog od najvećih svetilišta u svetu. Listajući ovo naše izdanje od 20 strana, saznajte sve o našem svetitelju Vasiliju Ostroškom. Osim isceliteljstva, koje nam je svima poznato, slikovnica opisuije Vasilijev život i njegove podvige. Posle njegovog dolaska u Ostrog, manastir počinje da se širi, kako sa ljudima tako i sa zdanjima. Kao i na Hilandaru, monasi i ovde gaje čudotvorno grožđe i obradjuju zemlju. Ovaj manastir je jedinstveno zdanje i velikog je značaja za sve hrišćane. Obilaze ga vernici iz celog sveta. Naše izdanje iskoristite da saznate neku korisnu informaciju, i na kraju možda se javi želja za sam obilazak.

Cena: 200,00 RSD
Pravoslavni dečji kalendar 2018

Manastir Hilandar

Media Planet sa ponosom predstavlja novu slikovnicu Manastir Hilandar! Uz ozbiljnu i edukativnu pricu, punu slikovitih prikaza, saznajte sve o najvecoj srpskoj svetinji, od samih početaka, prvih graditelja, osnivača, prvih obnova i širenja, monašenja našin najvećih svetitelja, njihovom načinu života, pravilima i običajima. Svojim najmlađima pokušajte zajedno sa nama da približite značaj ovog zdanja za srpski rod i narod!

Cena: 200,00 RSD
Pravoslavni dečji kalendar 2017

Media Planet nastavlja tradiciju edukacije Vaših najmlađih o veri, hrišćanstvu i pravoslavlju Srpskog naroda! Novim izdanjem Pravoslavnog dečijeg kalendara za 2017 godinu, pomozite Vašim mališanima da prošire svoje znanje i interesovanje za kulturno nasleđe i običaje! Slikovnica opisuje osnovne pojmove Pravoslavne Crkve i daje prikaz Pravoslavnog Kalendara za 2017. godinu. Svaki dan je opisan ikonom. Slikovnica je izdata „S blagoslovom Svetog Arhijerejskog Sinoda Srpske Pravoslavne Crkve".

Cena: 200,00 RSD
Sveti Sava

Azbukvar Srba

Uz svako slovo naše azbuke predstavljena je neka značajna ličnost našeg naroda. Nisu to obavezno i one najznačajnije, ali jesu mnogo, mnogo važne! Ovaj knjižuljak je tako mali, a oni su tako veliki ljudi da zaslužuju cele knjige, a ne samo jednu pričicu.

Cena: 200,00 RSD

Online kupovina

ŠALABALABAJKE – Princeza na mrvici kifle

Bajku, „Princeza na zrnu graška“ smo pretumbali i od nje napravili šalabajkastu priču u modernom vremenu. Zadržali smo sve kvalitete i vrednosti koje deca, ali i roditelji trebaju da poštuju i neguju. Tekst i ilustracije čine celinu koja deci olakšava shvatanje priče.

Cena: 200,00 RSD

Online kupovina

Azbukvar Srbije

Uz svako slovo naše azbuke predstavljena je ili neka reka, ili planina, neki grad, cvet, ptica... Izabrali smo ono po čemu se Srbija prepoznaje, prirodne lepote Srbije. Tekst je kombinacija proze i poezije, u cilju lakšeg prihvatanja od strane mlađe dece.

Cena: 200,00 RSD

Online kupovina

Beogradski bukvar

Beogradski Bukvar nizom pojmova specifičnih za Beograd, poređanih po azbuci deci približava njihov grad. Istovremeno, na slikovit način, učimo ih azbuci i slovima.

Cena: 300,00 RSD

Online kupovina

Čuda sveta

U kombinaciji teksta i zanimljivih ilustracija, deci opisujemo 7 Svetskih Čuda Starog Sveta i 7 Svetskih Čuda Novog Sveta. Tekst je kombinacija proze i poezije, u cilju lakšeg prihvatanja od strane mlađe dece.

Cena: 200,00 RSD

Online kupovina

Media Planet by Digitizer